Activiteiten

Bij Netwerk Eindhoven kennen we verschillende activiteiten: Triades, thema-avonden en ontspannen activiteiten.

Triade

Een triade is een huiskring van 3 (soms 4) personen. Eens in de twee weken komen je bij elkaar om persoonlijk en in geloof te groeien. Je stelt vragen aan elkaar zoals "Waar heeft God je in bemoedigd deze week?" en "Wat heb je deze week voor je (niet-christelijke) vrienden gebeden?".
Daarnaast ga je komen samen een bijbelboek induiken. Je gaat in op wat er in de Bijbel staat, en deelt met elkaar wat je er persoonlijk uit kan halen.

Na de avond is er gelegenheid om gezellig te borrelen.

Thema-avonden

We bespreken onderwerpen waar we in willen groeien, zoals rust, aanbidding, geloofsvragen, de eerste gemeente, eigenlijk van alles! We maken het praktisch door niet alleen te kijken naar de theorie, maar door je persoonlijk te laten nadenken over wat je ermee gaat doen.

En...

Dan zijn er tot slot ook nog ontspannende activiteiten waarbij vooral gezelligheid een rol speelt. Dit kan van alles zijn: samen koken, borrelen, GLOW lopen, bowlen, noem maar op! Het zijn eigenlijk gewoon leuke avonden waarbij je een hoop plezier kan verwachten.

De ene week hebben we een triade en de andere week een thema-avond of ontspannen activiteit. Ook worden er activiteiten buiten de dinsdagavond om georganiseerd. Kijk in de agenda wat er binnenkort te doen is!