Activiteiten

Bij Netwerk Eindhoven kennen we verschillende activiteiten: Triades, thema-avonden en ontspannen activiteiten. De ene week hebben we een triade en de andere week een thema-avond of ontspannen activiteit.

Triade

Een triade is een huiskring van 3 of 4 personen. Eens in de twee weken komen we bij elkaar om te eten, te bidden, een Bijbelstudie te houden en persoonlijk te groeien. We starten de avond met vragen zoals "Waar heeft God je in bemoedigd deze week?" of "Wat heb je deze week voor je (christelijke) vrienden gebeden?". Daarna ga je samen een Bijbelboek induiken. Je gaat in op wat er in de Bijbel staat, en deelt met elkaar hoe je dit kunt toepassen op je persoonlijk leven of wat je er van kunt leren.

Na de avond is er gelegenheid om gezellig te borrelen en leuke activiteiten te doen.

Thema-avonden

We bespreken onderwerpen waar we in willen groeien, zoals rust, aanbidding, geloofsvragen, de eerste gemeente, eigenlijk van alles! We maken het praktisch door niet alleen te kijken naar de theorie, maar door je persoonlijk te laten nadenken over wat je ermee kunt doen.

En...

Dan zijn er tot slot ook nog ontspannende activiteiten waarbij vooral gezelligheid een rol speelt. Dit kan van alles zijn: samen koken, borrelen, GLOW lopen, bowlen, noem maar op! Het zijn eigenlijk gewoon leuke avonden waarbij we samen een hoop plezier hebben.

Ook worden er activiteiten buiten de dinsdagavond om georganiseerd. Kijk in de agenda wat er binnenkort te doen is!

Agenda

Aan het laden...